Почистване на стар апартамент с много отпадъци

костови бг обаждане

Почистване на стар апартамент с отпадъци 088 601 6001

Почистване на стар апартамент с боклуци събирани през годините. Натрошаване на мебели, демонтаж на кухненски шкафове, товарене изнасяне и извозване с големи транспортни фургони.

Всички мебели предназначени за унищожаване или рециклиране се транспортират до депа за такъв вид отпадъци в покрайнините на София.

– Изхвърляне и унищожаване на стара секция 70 лв. с изнасяне и извозване.

– Изхвърляне и унищожаване на холна гарнитура 70 лв. с изнасяне и извозване.

– Демонтаж и унищожаване на кухненски шкафове 80 лв. с изнасяне и извозване.

Чупене на кухня и демонтаж

Пакетни цени за демонтаж, почистване и извозване

– Почистване на жилище до 60 кв/м – 120 лвВ цената влиза демонтаж на 10 мебела, събиране на 250 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище до 90 кв/м – 160 лвВ цената влиза демонтаж на 15 мебела, събиране на 300 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище до 110 кв/м – 200 лвВ цената влиза демонтаж на 20 мебела, събиране на 350 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище до 140 кв/м – 240 лвВ цената влиза демонтаж на 25 мебела, събиране на 400 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на силно замърсени или клошарски жилища от 20 до 55 лв. кубичен метър.

– Почистване на боклук от гаражи, мазета и тавани от 20 до 45 лв. кубичен метър.

Почистване на стари апартаменти и къщи

Цени за събиране на стари електроуреди и електроника

В цените са включени изнасяне на електроуреди и всякаква техника направо от дома. Когато имате 6-7 електроуреда предлагаме БЕЗПЛАТНО изнасяне и извозване за София. Събираме електроуреди всеки ден от 9:00 до 21:00 часа. в удобно за Вас време.

Цени за изнасяне на по-малко от 6 електроуреда

10 лв. за изнасяне на 5 електроуреда

20 лв. за изнасяне на 4 електроуреда

30 лв. за изнасяне на 3 електроуреда

40 лв. за изнасяне на 2 електроуреда

40 лв. за изнасяне на 1 електроуред

Събиране на електроуреди

Товарене и извозване на строителни отпадъци

– Товарене на 25-30 чувала до 25 кг/бр. с извозване до депо 100 лв.

– Товарене на 40-50 чувала до 25 кг/бр. с извозване до депо 120 лв.

– Товарене на 50-60 чувала до 25 кг/бр. с извозване до депо 140 лв.

– Товарене на 60-70 чувала до 25 кг/бр. с извозване до депо 180 лв.

Извозване на строителни отпадъци

– Извозване на 60 чувала до 25 кг/бр. само курса на камиона 70 лв.

– Извозване на 80 чувала до 25 кг/бр. само курса на камиона 90 лв.

– Извозване на 100 чувала до 25 кг/бр. само курса на камиона 120 лв.

За въпроси не се колебайте да се свържете с Костови.Бг на тел: 088 601 6001

Извозва всички строителни отпадъци

Много жители на големите градове с настъпване на топлото време масово се стремят да изнесат боклуци и стари мебели от дома си. Някои ги занасят на вилата, защото тя е отлично място за почивка или отпуска. Изнасяне вещите на вилата или на сметището за утилизация не е толкова просто, както ви се струва на пръв поглед. Ако планирате дълго пребиваване на вилата, то трябва да вземете със себе си доста багаж, който едва ли, ще може да вземете в ръце.

Изнасяне на гардероб от апартамент

За тези, които нямат собствен автомобил, извозването на багаж или пък мебели на вилата представлява действителен проблем. Но, затова съществуват фирмите за хамалски услуги, които ще ви предложат специална услуга. Това е възможност да превозите всички вещи без минимални усилия от ваша страна. Всичко, което се иска от вас е, да позвъните на телефония номер на такава компания. Останалото ще свършат техните специалисти.

Какво се случва когато извикате момчета за почистване на стар апартамент.

Те ще пристигнат до вашия дом в уговореното с вас време, ще ви помогнат да съберете и щателно ще опаковат вашите вещи, след това ще ги натоварят на транспорт и извозят. Такива компании разполагат с голям автомобилен парк и в зависимост от обема на вашия багаж те ще изберат подходящия.

Те работят във всички райони на страната и ако се обърнете към тях, вие можете да бъдете уверени в това, че вашите вещи няма да пострадат. Към чупливите и нежни предмети те ще подходят много внимателно. Освен това в транспортното средство има специални крепежи, които ще позволят надеждно да се зафиксира товара. Пристигайки на място, хамалите ще ви помогнат всичко да разопаковате и поставите, където трябва. Служителите на фирма за хамалски услуги не само ще превозят вашите вещи, но и мебели, техника и дори ще изхвърлят боклука. Те ще доставят всичко, от което имате нужда за комфортно преживяване на вилата.

За да подготвят всичко до вашата вила, на тях ще им трябват 1-2 часа. Оперативността и умерените цени – това са основните преимущества на тяхната работа. При тях работят опитни хамали и шофьори, които са на високо ниво в своята работа. Не се обременявайте с излишни грижи и проблеми, доверете се на истинските професионалисти.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*