Можете да направите дарение чрез обаждане на телефон: 088 601 6001

Събираме по домовете и приемаме на място, мебели, електроуреди, скрап, дрехи, книги и храна. Събираме стари и старинни предмети, картини, накити и облекла. Изнасяме всякакви работещи домакински уреди и прибори, както всичко което може да ни е от някаква полза за нашето развитие.

костови бг обажданеКостови.БГ разпространява дарените хуманитарни и финансови помощи на хора без подслон, пенсионери, социално слабото общество и социално слабите семейства. Недвижимите имоти и парични средства се използват за изграждане на бази с подслон и работа за съответните малцинства. Мисията на Костови.БГ  е да изгради културни центрове за пребиваване на трудоспособни и временно нетрудоспособни лица навършили пълнолетие.

Приемаме дарения на всякакви недвижими имоти около и в гр. София. Заселяваме дарени земи и сгради, като се стремим сами със собствен труд и с подкрепата на други граждани и организации да изградим един добър малък свят в който всеки да се труди и да допринася за нормалния живот в общността. В Костови.БГ се приемат сериозни хора с желание за нормален и пълноценен начин на живот. Не се толерира употребата на алкохол и злоупотребата с цигари, мързелуването и безпричинното лошо настроение защото ние даваме не само „уловената риба, а въдицата“, за да може всеки сам да ловува. Структурата ще организира различни професионални и любителски курсове за желаещи да специализират в определена насока.

Подсигуряваме храна, подслон, дрехи и работа на социално слабото общество, за да могат да осигурят хляба си не само днес, но и утре. Имаме търпението и вярата, че тези хора могат да бъдат интегрирани в обществото като пълноправни граждани и потребители на република България. Достатъчно е само да им подадем ръка!Дарения за организацииПриема дарения електроуреди и оборудване

Приемане на дарение

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*