Изнасяне на стари мебели и извозване София

костови бг обаждане

Изнасяне на стари мебели и изхвърляне на боклуци от апартаменти в София

Костови.БГ предлага в София и региона професионално демонтиране, изнасяне на стари мебели и извозване на боклуци от апартаменти. Извозване се извършва с камиони, фургони и самосвали за качествено транспортиране на всякакви отпадъци от жилища, гаражи, офиси и административни сгради. Изнасяне на стари мебели и боклуциВсеки човек в своя стремеж иска да устрои собственото си жилище с удобство и комфорт. С ръста на благосъстоянието си ние желаем да обзаведем квартирата си или дом си с по-удобни мебели. А, какво да правите със старите си мебели? Вариантите са няколко. Преди всичко, може да се опитате да ги продадете. Това е напълно приемлив вариант, особено, ако мебелите са в добро състояние. Но, се случва и така, че мебелите не са нужни на никого и къде да денем стария диван, табуретка, секция или шкаф?

Извозване на боклуци и мебелиРазбира се, всичко това е нужно да се извози до сметище. Но тук вие ще се сблъскате с проблема, какъв отпадък са мебелите, защото е сложно да ги отнесете, както към обичайния битов или хранителен отпадък, така и към малки ненужни вещи. Да ги поставите в контейнерите за отпадък няма как да стане, защото те са с извън габаритни размери. Даже човек, не толкова запознат с проблема по извозване на отпадъци е наясно, че мебелите следва да бъдат извозени на специален полигон. Тогава е нужно да бъде нает транспорт, преди всичко товарен, защото лек автомобил няма да ви помогне. И тук ще трябва да се обърнем към услугите на професионална компания, за хамалски услуги занимаваща се с извозване на мебели, които са крупно габаритни. Квалифицираните хамали ще се заемат с всичко – от разглобяване, изнасяне и извозване на ненужните предмети. Преди всичко, мебелите се разглобяват, за да е по-удобно тяхното изнасяне. Освен това демонтираните мебели заемат по-малко място.

Извозване от апартаменти, гаражи и дворовеСлед това се изнасят навън и се натоварват на транспорта. Като правило, това е товарен камион. Хамалите пристигат с всички необходими инструменти, за да извършат бърз и качествен демонтаж на всички мебели. Разбира се, мебелите не се отнасят към опасните предмети, както е присъщо за различна битова техника. Всеки проблем се решава компетентно на място от специалистите. А, на клиента му остава само да се радва, че е икономисал и от парите си и от към здраве. Служителите на фирма за хамалски услуги бързо и качествено ще извършат демонтажа и ще извозят вашите мебели на полигона за утилизация.

Изнасяне на стар диван, бюро, спалня и гардероб до сметищеИзхвърля боклуци и мебели

Всеки новодомец, при покупка на жилище или ако е решил да извърши запланиран ремонт, се стреми да се избави от старите мебели и излишни предмети, такива, като диван, бюро, спалня и гардероб. Всички ние знаем и разбираме, че когато купуваме нов диван, то стария или заминава на вилата или трябва да бъде изхвърлен на сметището, но възниква въпроса с какво? Много често въпроса за утилизация стои и тогава, когато сте закупили апартамент от някого вътре е останала стара мебел от предишните собственици. Те обаче ще ви пречат много при започване на ремонт или те просто не са ви нужни. И тук възниква въпроса: Къде да денете старите мебели или вещи и кои да направи това?

Събиране и товарене на боклуциНе се вълнувайте, изход има! Фирмите за хамалски услуги се занимават с такава дейност и вие от веднъж ще почувствате уют в своето ново жилище. Именно тези професионалисти ще ви помогнат да решите вашите проблеми за кратък срок. Обръщайки се към такава фирма, тя ще ви гарантира успешно и качествено комунално обслужване.

Техните разценки и ценова политика ще ви удивят приятно. Целия процес при тях е предварително обмислен и утилизацията на старите мебели ще бъде извършена в съответствие с вашите желания, като ще бъдат всички обществени порядки. Извозване с фургони и камиониНе само мебелите, но и други крупно габаритни предмети, в това число хладилник, пиано, роял, и битова техника. Професионалните хамали и специалисти на такива компании с максимална акуратност извършват изнасянето на стари мебели, грамотно утилизират ненужните стари мебели – в това число стар диван, шкаф, библиотека, кресла, легла, полици, отпадък от балкона, стар гардероб, кухненски шкафове, маси, столове, стелажи, аквариуми, клетки за животни, чадъри, спален матрак, детски креватчета, спортни уреди и всякакви ненужни вещи от вашия дом.

Изнасяне на мебели пълни с отпадъциРазбира се, за клиента е важен момента времето и хамалите отчитат този момент, като се съобразяват със свободното време на клиента. Извозването на старите мебели от дома ви за утилизация не отнема много време, но след всичко това ви остава много свободно пространство. В цените им се включва – необходимото количество хамали, неограничено време за работа, демонтаж, разтоварване, натоварване и извозване. Утилизацията на старите мебели чрез фирма за хамалски услуги е най-добрия вариант, отколкото да ги складирате в помещение или да се мъчите да ги продадете безуспешно.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*