Сдружение Костови – Изхвърляне на стари вещи и боклуци

Изхвърляне на стари вещи и боклуци в София

Голяма част от хората месеци наред убеждават себе си, че ще се заемат с дълго отлаганото изхвърляне на стари вещи и боклуци. Този момент, обаче, все не идва. И така, в дома им се трупат непотребни неща, които пречат на нормалния живот в дома. Как да се избавим от всичко това без да нарушаваме спокойствието си и да отлагаме семейни и служебни планове?

Сдружение Костови - Изхвърляне на стари вещи и боклуци

Достатъчно е да се обадите на хамалите и да запазите дата, на която да ви посетят и да ви избавят от ненужните вещи. Бъдете сигурни, че само за няколко часа домът ви ще придобие максимално подреден и чист вид. Натрупаните вещи неминуемо създават усещането за разхвърляно и некомфортно жилище. Никой не иска да живее в подобна неприятна и потискаща обстановка. Поговорете с представител на хамалската бригада. Нека ви запознаят с офертите си, а вие сами ще прецените коя е подходяща за вас. Уточнете окончателно какво желаете да направят за вас хамалите, споразумейте се за цената и всичко е готово.

 стари вещи и боклуци

 

Не пропускайте качественото изхвърляне на стари вещи и боклуци.

В договорения ден бъдете в дома си навреме, за да не възпрепятствате работата на бригадата. Осигурете им достъп, покажете им към кое трябва да се насочат и ги оставете да си вършат работата. Задачата за изхвърляне на стари вещи и боклуци от дома ви няма да затрудни по никакъв начин  бригадата. Те са се специализирали и до час ще са приключили с обекта. В зависимост от обема и количеството на вещите, хамалите ще използват здрави чували и подходящ камион. След като съберат и натоварят всичко, ще се отправят към сметището. Това е начинът да бъде запазена чиста природата. Никой няма право да изхвърля ненужните си вещи в контейнера за боклук пред блока. Това е нарушение на закона и се наказва със строги санкции. Глобата е доста солена.

Боклуци в София и столична община

Използвайки хамалските услуги, старите вещи и боклуци ще изчезнат от дома за кратко време, а вие можете да се заемете с нещо друго по- полезно. Можете да се заемете с преподреждането на мебелите, за да придобие жилището ви по-свеж вид или дори да изберете ново обзавеждане, което да промени напълно интериора. Изборът е изцяло ваш. Нека всеки да прави това, за което е добре подготвен.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*