Почистване на стара къща и извозване

костови бг обаждане

Почистване на стара къща в София 088 601 6001

За почистване на стара къща е добре да се свържете със сдружение „Костови“. Точно, както пътуването от хиляда мили започва с една стъпка, пътуването до един напълно чист апартамент от дъските на тавана до всяко ъгълче в чекмеджета и шкафове.

Цени за демонтаж, почистване на стара къща и извозване

– Почистване на жилище до 60 кв/м – 120 лв. В цената влиза демонтаж на 10 мебела, събиране на 250 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище до 90 кв/м – 160 лв. В цената влиза демонтаж на 15 мебела, събиране на 300 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище до 110 кв/м – 200 лв. В цената влиза демонтаж на 20 мебела, събиране на 350 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище до 140 кв/м – 240 лв. В цената влиза демонтаж на 25 мебела, събиране на 400 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на силно замърсени или клошарски жилища от 20 до 55 лв. кубичен метър.

– Почистване на боклук от гаражи, мазета и тавани от 20 до 45 лв. кубичен метър.

Вероятно мислите, че почистване на стара къща е почти толкова невъзможно, като да прекосите половината земно полукълбо. Предлагаме ви да настроите таймера за десет минути. Дори и да не чувствате, че сами ще се справите с домакинската работа, сега е момента да намерите мотивация и харизматична нагласа. Тогава и лесно бихте могли да откриете екип, който да ви е от полза при голямото почистване на стара къща.

Почистване на стара къща

Тук са три неща, които да опитате, за да направите „почистване на къща“ от привидната към преобладаваща задача.

„Една сапунена гъба“

Идеята е, че ако сте изправени пред непреодолима планина чинии в мивката и просто решите, че ще чистите толкова, колкото може да една единствена сапунена гъба. След като гъбата се изхарчи, може да се откажат и да преминете към нещо по-приятно, например дрямка или нещо друго интересно.

Това, което наистина се случва: Не е изненада, че след като всъщност сте заети с една дейност, няма как да се погрижите за всичко останало. Тогава почистване на стара къща може да се окаже истинско премеждия. Нека не забравяме, че на тези места най-често идват екипите, които просто да довършват започнатите неща.

10-минутен таймер за след работа

Когато за първи път пристигате у дома от работа или училище, или какво е последното нещо, което искате да направите, за да започнете с прането или подовете, или от какво имате нужда в почистване към момента. Само10 минути, могат да са ви от полза, за да приберете всичко, което не е на мястото си.

Отървете се сега от стария диван без чувство за вина. Наемете екип, които да изхвърли всички непотребни неща от дома. Повикайте си експерти, които са наясно как да чистят стари къщи.

Може да направите план за изнасяне на „десет неща“, в „десет стъпки“ за „десет минути. А може просто да се пуснете по инерция и да завършите голямото почистване на дома. Всичко зависи от вас и вашата организация. Това, което наистина се случва са Десет неща, които се превръщат в двадесет. След тридесет. След това погледнете нагоре и хола ви е безупречен. Като магия! Смятате ли, че ви трябват някакви умствени трикове или просто може да си наемете фирма за почистване на стара къща, а вие самите да релаксирате по подобаващ начин.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*