Почистване на жилище мазе и таван

Почистване на жилище с мазе и таван в София 088 601 6001

Почистване на жилище е услуга която включва демонтаж на мебели, изнасяне и извозване. Демонтаж на подови настилки, ламперии, кухненски шкафове, секции, гардероби и други. Костови.Бг предлага събиране на отпадъци в чували за смет. Изнасяне от всички етажи пеша, товарене и извозване до депо за смет.

Почистване на жилище

Изхвърляне на стари килими и мокети при почистване на жилище, мазе и таван. Въпреки настоящата мода при подовите настилки, да се използват ламинати или плочки, много от собствениците на жилища предпочитат в някой от стаите да поставят килим или мокет. Така успяват да направят помещението по-уютно и топло.

Поддръжката на килимите и мокетите е много по-трудна от поддръжката на ламината или керамичните плочки. Затова, въпреки старанието на собствениците, постелките губят своя добър вид и повече ощетяват отколкото облагородяват обстановката в дома.

В такъв случай собственикът на дома предприема радикални мерки – изхвърляне на стари килими и мокети. Решението може и да е лесно, но осъществяването е значително по-трудно. Непосилно е за сам човек да се справи сам с изнасянето на тежкия и обемист килим, още по-невъзможно е  това а стане с мокета.

Решение за почистване на жилище и изхвърляне на мокет и килим.

Преди да вземете окончателно решение да се отървете от мокета или килима, сте длъжни да опитате всички начини да почистите подовите постелки. Не занемарявайте килимите и редовно ги почиствайте с прахосмукачка. Така със сигурност животът на килима или мокета ще се удължи. Когато се получи петно на мокета или килима, задължително реагирайте веднага и го отстранете по подходящия начин като избягвате търкането само на едно място, за да не се протрие тъканта.

Ако се налага използвайте подходящ препарат и се съобразете с материята на тъканта. Пране на килими и мокети можете да правите поне веднъж годишно като използвате фирма за професионално почистване. Ако обаче, след като дълги години сте се грижили старателно за вашия килим и той вече няма предишния си блясък, по-добре е да ги замените с нов. Преди да се запътите към магазина да си изберете нов килим или мокет, изхвърлете старите подови постелки. Обадете се на хамалите  и заявете желанието си да минат през дома ви и да натоварят мокета и килима. Хамалите няма да се затруднят с изнасянето им от дома ви. Ще ги натоварят на камиона и ще се отправят към сметището. Когато се налага почистване на жилище, таван, мазе или просто килим за изхвърляне може да разчитате на Костови.Бг

След като почистите ще се наложи да обзаведете.

Преди да купите нов килим или мокет, поинтересувайте се за модерните тенденции и купете този, който е подходящ за стаята, в която ще бъде сложен. Това ще допринесе за по-съвременното излъчване на помещението. Днес мнозина собственици предпочитат да не покриват с нищо подовата настилка в дома си.

Използването на килим е препоръчително в спалните и детската, за да е по-уютно и  приятно и безопасно. Старите постелки за пода бихте могли и сами да изнесете и изхвърлите, но не в контейнера за смет, а на сметището. Можете да ги закарате и на вилата, ако все още са здрави и могат да ви служат поне още няколко години. Независимо какво решение ще вземете. Дали за цялостно почистване на жилище или просто изхвърляне на няколко мокета и килима Костови.Бг ще се отзове до ден.

1 Comment

  1. Използвах услугата почистване на апартамент от стари мебели и почистване на мазе. Много съм доволна от бързата и коректно свършена работа от цялата бригада. Препоръчвам с две ръце да ползвате услугите на фирмата. Благодаря момчета!

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*