Извозване на строителни отпадъци от етаж

костови бг обаждане

Извозване на строителни отпадъци и изнасяне пеша от високи етажи в София

Цени за извозване на строителни отпадъци:

До 10 чувала събиране, изнасяне с асансьор и извозване 70 лв.

До 50 чувала събиране, изнасяне с асансьор и извозване 170 лв.

До 100 чувала събиране, изнасяне с асансьор и извозване 270 лв.

Без асансьор изнасяне от вски етажи 1 лв/чувал/етаж

Извозване на строителни отпадъци от етаж или двор в София
Извозване на строителни отпадъци от етаж или двор

Есента е вече тук, а всички знаем, момента за есенен ремонт чука на вратата. Сега повече от всеки друг апартамента в крещи за пребоядисване или възнамерявате този път да се заловите с големият ремонт, който отлагате от няколко години.

До сега не ви се е налагало да правите ремонти или големи реставрации в дома, в който живеете само от няколко години, но ето, че е настъпил момент, в който е време да вземете нещата в свои ръце и да пристъпите към цялостно почистване и подготвяне на площта. Ако вече сте успели да свършите тази част от нещата и финалът на строителството ви се вижда, то значи имате нужда от изхвърляне и извозване на строителни отпадъци. Като цяло във всяка от споменатите по-горе ситуации рано или късно ще се сблъскате с такъв проблем. Той няма да е проблем ако насреща имате помощник. Това е Сдружение „Костови“, което предлага всякакъв вид хамалски работи свързани с изнасяне, събиране, товарене, извозване на строителни отломки и всякакъв строителен боклук.

Дори лекият строителен ремонт в повечето случаи е съпътстван от множество въпроси и последващи действия. Не са редки и случаите, в които обръщайки се към общинската управа за съдействие с изнасянето на строителен отпадък, хората срещат затруднения. Градските сметища са подразделени за различните видове отпадъци, а строителният боклук е от изискващите специална грижа по време на изнасяне и извозване. Специализираните фирми за изхвърляне на строителни отпадъци много често отказват да се занимават със заявки от по-малък обем. Обяснението е, че разходът не покрива горивото, но какво прави обикновеният гражданин в такива ситуации.

Насреща е не само фирма по хамалски услуги, но и сдружение „Костови“. Те не само съдействат за целия обем на работа и товар по изнасяне и извозване на строителен отпадък, но и предлагат решения за всякакъв вид въпроси свързани със стари и ненужни вещи, мебели, предмети. За всички, които са крайно решени да осъществят цялата дейност свързана с ремонта, освежаването или голямото строителство, време е да запретват ръкави, а за Изхвърляне и извозване на строителни отпадъци има кой да помисли. Достатъчно е обаждане и нещата са уредени.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*