Качествено почистване на дворове в София

Почистване на дворовеФирма за бързо и качествено почистване на дворове

Костови.БГ предлага почистване на дворове в София и региона. Почиства дворни места и градини обрасли с много храсти и дървета. Предлага демонтаж на бараки, метални и дървени конструкции, почиства дворове от строителни и битови отпадъци. Работи качествено с подходящи инструменти и транспортни средства.

Цени за почистване на дворове и извозване на отпадъци.

Почистване на дворове и градини с рязане и кастрене от 0.50 до 3.00 лв.кв.м. В цената е включено косене на трева, рязане на храсти дървета и клони, почистване на площи.

Демонтаж на сгради, навеси, метални конструкции от 20.00 до 45.00 лв.куб.м. В цената е включено демонтиране на бараки и сгради, разчистване с товарене и извозване.

Постигнахте една детска мечта – имате нова вила с голям двор. След покупката, която си беше значително изгодна, вие получихте и куп клони и отпадъци струпани в двора, който смятате да превърнете в красива градинка, малък семеен басейн или беседка за летните вечеринки. Е, сега е време да запретвате ръкави да се залавяте с голямото почистване. Спокойно! Не е нужно. Сега може да накарате, помолите – Не! Може да поръчате услуга на фирма, която почиства дворове от клони и отпадъци. С такава работа след не много време ще може да се излежавате спокойно в хамака на двора, под дебелата сянка на дървото и да отпивате студена бира. Е, да, но преди това от вас зависи организацията на почистване на дворове от клони и отпадъци.

Кога се поръчва услуга от фирма?

Почистване на дворно мястоПочистване на дворни места се поръчва във всеки момент, когато хората имат нужда. Такива боклуци може да са в резултат на буря, проливни дъждове или строителен ремонт. Пролетното и есенно почистване на градини и дворове, също изисква еднократна грижа. Покупката на нова/стара вила с двор, също може да наложи известно разчистване.

Как да постъпим, когато нашият двор се нуждае от почистване?

Рязане на дърва и клониПотърсете в интернет. Съществуват много фирми, които предлагат градинарски работи, но препоръчително е да изберете фирма, която предлага комплексно обслужване. Такава фирма е свързана с хамалски услуги и наред с почистване на дворове от колони и отпадъци ще предложи, събиране, изнасяне, товарене и извозване, както и изхвърляне на сметище.

Колко струва почистване на дворове от колони и отпадъци?

Почистване на двор с извозване на боклуциУслугата не струва скъпо, а добре свършената работа е повече от желаното. Често тежката работа е не тази в офиса, а около самата поддръжката на мястото за релакс, почивка през уикенда и почистването на двора от клони и отпадъци е истински кошмар. Вече има кой да свърши тази работа на ниски цени.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*