Nadya Radeva
Nadya Radeva
София
Прочетете повече
Препоръка за почистване на апартамент, мазе и таван в София. Добро качество и цена!
Денис Захариев
Денис Захариев
София
Прочетете повече
Препоръчвам за почистване на апартамент с боклук, дадоха добра цена!
Архангел Михаилов
Архангел Михаилов
София
Прочетете повече
Препоръчвам за почистване на апартамент и извозване на отпадъци.
Mariya Ignatova
Mariya Ignatova
София
Прочетете повече
Смело препоръчвам за почистване на мазета и тавани в София!
Мария Недялова
Мария Недялова
София
Прочетете повече
Мнението ми е добро за изхвърляне на секция и гарнитура в Манастирски ливади - София.
Бисер Исаев
Бисер Исаев
София
Прочетете повече
Почистване на мазе и гараж в София с препоръка от мен за бригада Костови.
Алек Бинков
Алек Бинков
София
Прочетете повече
Препоръка от мен за изхвърляне на покъщнина в София.
Anya Gechkova
Anya Gechkova
София
Прочетете повече
Почистване на апартамент на трети етаж. Много съм доволна от Костови!
Румен Ясенов
Румен Ясенов
София
Прочетете повече
Препоръки за почистване на дворно място, рязане на стари дървета и големи храсти.
Нина Христова
Нина Христова
София
Прочетете повече
Извозване на стари мебели, изключително съм доволна от момчетата на Костов.
Панайот Вълканов
Панайот Вълканов
с. Равно Поле
Прочетете повече
Добро мнение за почистване на къща в Равно Поле. За изнасяне на боклук и мебели.
Габриел Балев
Габриел Балев
София
Прочетете повече
Изхвърляне на стари мебели от офис. Много добро мнение и силна препоръка от мен!
Николина Семерджиева
Николина Семерджиева
София
Прочетете повече
Почистване на апартамент с боклук от клошар. Много добре изпълнена работа от Костови.
Mis Gaytarova
Mis Gaytarova
София
Прочетете повече
Препоръки за екипът на Костови! Предложиха добра цена за изнасяне на електроуреди.
Денислава Атанасова
Денислава Атанасова
София
Прочетете повече
Силно препоръчвам Костови за разчистване на апартамент с мебели и отпадъци в Дианабад.
Sevdarina Tsaneva
Sevdarina Tsaneva
София
Прочетете повече
Почистване на мазета и тавани до Централна гара София. Много съм очарована от Костови.
Gabriela Fashion
Gabriela Fashion
София
Прочетете повече
Горещо препоръчвам Костов за извозване на стари мебели и качване на нови! Поздрави :)
Предишна
Следваща

Фирма за извозване на мебели и боклуци в София и региона на най-ниски цени

Извозване на мебели и боклуци е услуга, която ще ви избави от излишни проблеми по тяхното извозване за утилизация. Тази услуга ще ви помогне да икономисате вашето време, нерви и пари. Утилизацията на мебели е сложен и отговорен процес. На клиента няма да му се наложи да мисли за това, че старите му мебели ще трябва да стоят пред тях и там ще останат завинаги. Извозвайки старите мебели за утилизация чрез фирма за хамалски услуги ще бъде извършена на специални полигони. Днес има много обяви за извозване на стари мебели, отпадъци, ненужни вещи и предмети. Като цяло, дадената услуга се поръчва, както от частни лица, така и от фирми, които нямат възможност да извършат това самостоятелно. Това може да бъде компания или фирма, сменяйки своя офис или се закрива. В условията й на договора за наем, тя трябва да освободи наетото помещение. Или пък частно лице, закупило си нови мебели, също има нужда от подобна услуга.

Бързо извозване на мебели

Възможно е извозване на мебелите на вилата или до извън градска къща. Но, при изхвърляне на стари мебели не е необходимо да се съблюдават специални изисквания. Те ще изнесат за утилизация: корпусна и мека мебел, телевизор, перална машинка, хладилник, вана, пиано и други предмети. При необходимост хамалите могат да изпълнят пълна утилизация на мебелите и битовата техника от всеки дом или офис. Като за начало те ще разглобят цялата мебел, ще демонтират битовата техника, ваната и другите предмети, за да могат да ги изнесат, без да повредят интериора. След това ще сортират и подредят всичко, за да заемат по-малко място в камиона. При извозване на голям обем мебели те ще ви предоставят, камион с нужния обем. За съжаление, в много малко дворове има отпадъчни контейнери, за крупно габаритни вещи.

Да оставите, например, стария диван, хладилник, пиано или мебели пред контейнера до вас не може. От друга страна не е изгодно да се поръчва контейнер за извозване на ненужни вещи, когато той ще бъде напълнен един път на десет години. Затова най-оптималният вариант е да се обърнете към фирма за хамалски услуги, която ще извози мебелите, битовата техника и всички други ненужни вещи. Поръчвайки изхвърляне на стари мебели и тяхното извозване към фирма за хамалски услуги вие ще получите качество на достъпни и изгодни цени, Вие ще икономисате своето време и пари. Заедно с извозването на старите мебели ще може да се осъществи и извозването на старата битова техника, извозването на хладилник и перална машина. Допълнително да търсите друг транспорт за утилизация на битовата техника от дома ви няма да се наложи. Професионалните хамали бързо и максимално акуратно ще извършат изнасянето на старите мебели и ненужните вещи от дома ви. Утилизацията на мебели в такава компания се заплаща само за времето на извършената дейност, като заплащане за етажността и товаренето не е нужно. Извозването на мебелите за утилизация се осъществява на полигона за рециклиране.

Извозването на стари мебели, утилизация на хладилници, перални машини и друга битова техника от дома ви може и е нужно да се поръча на професионалисти. Изхождайки от това, че старата мебел вече не е нужна, нейният демонтаж и изнасяне се извършва така, че да не се повреди новия ремонт, дограма и други елементи на интериора. Поръчвайки извозване на стари мебели вие можете да бъдете уверени, че до вас ще дойдат опитни, отлично подготвени професионални хамали, уважаващи вашето време.

При необходимост, ще бъде извършен бърз демонтаж на мебелите (възможно е да е частичен), ще натоварят всичко на камиона, а после ще извозят до полигона за отпадъци. При приемане на поръчката за утилизация на стари мебели мениджъра на фирмата за хамалски услуги задължително ще запишат точния ви адрес, етажност, наличие на асансьор, количество и приблизително тегло на вещите и мебелите за утилизация. Разчитайки обема на работа, той ще предвиди по кубатурата товароподемността на товарния камион, както и нужното количество хамали.

Не е нужно да знаете, как се извършва точно утилизацията, а само да позвъните в компания за хамалски услуги и да съобщите на диспечера:

  1. Адреса на место нахождение на мебелите;
  2. Количеството мебели и вещи;
  3. Етаж и асансьор;

След приемане на поръчката диспечера в назначения ден и време ще изпрати камион, съответстващ на обема мебели и вещи, като минимума е двама хамали. Дошли на адреса те ще натоварят старите мебели и вещи в камиона. Изнасянето на мебелите ще стане с голяма акуратност, защото тези служители са наясно, че добрата репутация е най-важният фактор, за тяхната работа.