Nadya Radeva
Nadya Radeva
София
Прочетете повече
Препоръка за почистване на апартамент, мазе и таван в София. Добро качество и цена!
Денис Захариев
Денис Захариев
София
Прочетете повече
Препоръчвам за почистване на апартамент с боклук, дадоха добра цена!
Архангел Михаилов
Архангел Михаилов
София
Прочетете повече
Препоръчвам за почистване на апартамент и извозване на отпадъци.
Mariya Ignatova
Mariya Ignatova
София
Прочетете повече
Смело препоръчвам за почистване на мазета и тавани в София!
Мария Недялова
Мария Недялова
София
Прочетете повече
Мнението ми е добро за изхвърляне на секция и гарнитура в Манастирски ливади - София.
Бисер Исаев
Бисер Исаев
София
Прочетете повече
Почистване на мазе и гараж в София с препоръка от мен за бригада Костови.
Алек Бинков
Алек Бинков
София
Прочетете повече
Препоръка от мен за изхвърляне на покъщнина в София.
Anya Gechkova
Anya Gechkova
София
Прочетете повече
Почистване на апартамент на трети етаж. Много съм доволна от Костови!
Румен Ясенов
Румен Ясенов
София
Прочетете повече
Препоръки за почистване на дворно място, рязане на стари дървета и големи храсти.
Нина Христова
Нина Христова
София
Прочетете повече
Извозване на стари мебели, изключително съм доволна от момчетата на Костов.
Панайот Вълканов
Панайот Вълканов
с. Равно Поле
Прочетете повече
Добро мнение за почистване на къща в Равно Поле. За изнасяне на боклук и мебели.
Габриел Балев
Габриел Балев
София
Прочетете повече
Изхвърляне на стари мебели от офис. Много добро мнение и силна препоръка от мен!
Николина Семерджиева
Николина Семерджиева
София
Прочетете повече
Почистване на апартамент с боклук от клошар. Много добре изпълнена работа от Костови.
Mis Gaytarova
Mis Gaytarova
София
Прочетете повече
Препоръки за екипът на Костови! Предложиха добра цена за изнасяне на електроуреди.
Денислава Атанасова
Денислава Атанасова
София
Прочетете повече
Силно препоръчвам Костови за разчистване на апартамент с мебели и отпадъци в Дианабад.
Sevdarina Tsaneva
Sevdarina Tsaneva
София
Прочетете повече
Почистване на мазета и тавани до Централна гара София. Много съм очарована от Костови.
Gabriela Fashion
Gabriela Fashion
София
Прочетете повече
Горещо препоръчвам Костов за извозване на стари мебели и качване на нови! Поздрави :)
Предишна
Следваща

Почистване на апартамент

Когато става въпрос за чистота не трябва да правим компромиси. Всички знаем, че добре почистеният дом не само е красив, подреден и уютен, но той се грижи за здравето ни. Основното почистването на апартамент не е никак лесна задача, от друга страна редовното поддържане и почистване на апартамента е задължително действие. Наемането на фирма занимаваща се професионално с почистване на апартаменти не означава, че вие просто наемате някого, който да изпълни всички неприятни за вас задачи. Означава, че правите най-добрият избор за своето жилище, защото хората занимаващи се с почистване на апартаменти са обучени много добре и знаят как точно да изчистят всеки ъгъл по възможно най-ефективния и старателен начин, чрез помощта на специализирани препарати, техники и почистващо оборудване. Нашата фирма предлага цялостно почистване на апартаменти, които са силно замърсени и занемарени. Предлагаме услуги на територията на цялата страна.

Защо е нужно основно почистване на апартамент

След извършване на ремонт, или нанасяне в нов дом е препоръчително жилището да бъде почистено до основи. Едно почистване на апартамент може да отнеме дни, ако не се извършва от специалисти, сигурно се питате „защо това е така“? Ето и отговорът, екипът за почистване на апартамент, който сте наели има голям опит и знае точно и ясно какво прави. За почистването на жилище след основен ремонт определено ще се нуждаете от много физическа сила, защото останалия строителен отпадък е неприятен за изнасяне и изхвърляне до депо.

Ето още един пример за това, защо е нужно основно почистване на апартамент. Представете си, че купувате жилище в София, което до този момент е било обитавано и живущият в него човек е починал. Всички негови вещи ще трябва да се изхвърлят, за да може да започнете работа по ремонта на жилището. Това едва ли ще ви се стори приятна задача, за това е много по-удобно и приятно да наемете фирма, която да се занимава с основно почистване на апартаменти. Така няма да се налага вие да изнасяте вещите или старите мебели, нито да се чудите къде точно да ги изхвърлите.

Основното почистване на апартамент също така включва и дезинфекция. Всички сме добре запознати, че при изпразване на жилище е добре то да бъде дезинфекцирано, за да сме сигурни, че сме направили най-доброто за здравето си. Обикновено почистването на апартамент, в който е имало животни изисква специални препарати за почистване. В противен случай може да се развият алергии и други неприятни последствия.

Освен основно почистване на апартаменти, фирмата ни се занимава с почистване след смърт на хора или животни. Почистване след наркозависими наематели или психично болни хора. Може да разгледате повече информация в сайта ни.

Как да наемете професионална фирма за почистване на апартамент

Нека поговорим за това, как да изберете правилната фирма за почистване на апартамент и какви може да са вашите ползи от това. Когато решат да ангажират професионална компания за почистване на апартамент, повечето хора мислят главно за това колко пари ще им струва услугата почистване на апартамент и колко време ще им спести. В това разбира се няма нищо нередно. Ако наемете фирма за почистване на апартамент, то ще спестите седмица време, което може да прекарате със своите близки или да правите нещо, което наистина обичате. Специализираното почистване на апартамент освен да ви спести време, ще окаже благоприятно влияние върху здравето ви. Работниците, които ще наемете за почистването на апартамент са професионални чистачи и знаят как да се справят с всички видове микроби и патогенни без да застрашават здравето ви. Ето и няколко съвета, които да вземете предвид при наем на фирма за почистване на апартамент:

  • Доверете се на наетата от вас компания за почистване на апартамент – При ангажиране на чистачи и хамали, занимаващи се с почистване на апартамент често хората нямат много доверие в тях. Истината е, че ако предварително направите проучване и не изберете просто първата фирма за почистване на апартаменти, която ви попадне то няма да сгрешите. Квалифицираните фирми в почистването на апартаменти гарантират безопасността по време на работа и по-скоро безопасността по време на почистването на апартамента. Също така ако запознаете фирмата предварително с обстановката, те ще бъдат максимално подготвени и ще свършат работата по почистване на апартамента отлично. Може да бъдете сигурни, че тези хора почистват и места, които дори не може да си представите и знаят как да вършат работата си по най-безопасният за всички начин;
  • Как да откриете подходяща компания за почистване на апартаменти – ако сте готови да наемете компания за почистването на апартамент, трябва да бъдете сигурни в нея. Никога не избирайте най-евтиното, за да не се окажете измамени и почистването на апартамента да остане просто една уговорка с непознат по телефона. Предполагаме, че бихте наели специалист, който да гарантира, че е сменил маслото на колата ви правилно, то същият начин и принцип трябва да приложите, когато смятате да наемете фирма за почистване на апартамент. Тук не става въпрос за спестяване на време, пари или каквото и да е друго, тук говорим за почистването на апартамент по най-високо качество, което да позволи на вас и вашето семейство да живеете в чиста и здравословна среда;
  • При наем на професионално почистване на апартамент всъщност ще спестите средства – наемането на фирма за почистване на апартамент ще ви спести пари от консумативи. Вмести да харчите пари за различни почистващи продукти, които не сте сигурни дали ще свършат работа може просто да наемете фирма за почистване на апартамент. Те ще дойдат на място с подходящите консумативи за работа.

Това са само някой от причините, които налагат основното почистване на апартамент. В нашият сайт може да намерите цените, както и услугите за почистване на жилища, които предлагаме на клиентите си. А при възникнали въпроси може да се свържете с нас чрез контактната ни форма. Ние ще отговорим на всички ваши въпроси и ще ви запознаем с цялостната практика по почистване на апартаменти, която предлагаме. Очакваме ви, за да превърнем старият дом в едно наистина приятно и комфортно място за живеене! Ако търсите компания за почистване на апартамент в страната, може да сте сигурни в нашите услуги. Ние държим на качественото изпълнение, което предлагаме в услугата си почистване на апартамент.

 

Почистване на апартамент

Защо е нужно основно почистване на апартамент

Как да наемете професионална фирма за почистване на апартамент