Почистване на кръв и дезинфекция в София и страната

Почистване на кръв и дезинфекция с дезинфектанти

Сдружение „Костови“ предлага почистване на кръв в апартаменти, къщи, магазини, гаражи и други помещения. Дезинфекция с дезинфектанти които имат бактерицидно, туберкулоцидно, спороцидно, вирусоцидно, фунгицидно и алгицидно действие. Третиране против (B.subtilis) (Полиомиелитен вирус тип 1,2,3, Аденовирус 3, коксаки вирус типове А2, В1 и В5, HАV, HBV, HIV) (C. albicans, A. niger). Почистване и премахване на миризма след дълъг престой на труп в София.

Почистване на кръв в Апартамент

За семействата, които са претърпели насилие или сериозен инцидент в дома си, не винаги е ясно кой почиства кръвта и останките на местопрестъплението. Много семейства се справят с този подвиг сами или с помощта на близки приятели.

Днес, тежестта за почистване след убийство, самоубийство или злополука може да се окаже облекчение с помощта и опита на почистваща компания.

Професионалното почистване от фирма

Ако трябва да попитаме, кой почиства кръвта от мястото на смърт, убийство или друг инцидент, шансовете да попаднете в ситуация, която може да доведе до сериозни рискове за здравето и безопасността са значително по-големи. Препоръчително е да се почисти, независимо дали това става от близки и роднини или от почистваща фирма.

Опасностите от почистване сами са:

Мястото където е възникнала смъртта включва премахване на потенциално инфекциозни материали, а това не винаги е безопасно. Кръв и телесни течности попадат в тази категория, поради способността им да крият патогени като човешки имунодефицитен вирус (HIV), хепатит В, хепатит С, MRSA и други заболявания. Има и други, рутинно намерени форми, които включват сперма и вагинални секрети, гръбначно-мозъчната течност и синовиалната течност. В резултат на това почистването на кръв и телесни течности изисква:

Използването на лични предпазни средства (ЛПС). PPE използване на специални екипи, каквито включват ръкавици, респиратори, маски, обувка, очила и костюми.

Почистване на кръв и премахване на миризма

Правилно обучение. Всяка фирма почистваща след смърт подлага на обучение служители и представя доказателство за конкретната работа, обучение, справяне с различни патогени и други.

Специализирана санитарна обработка. При почистване на кръв, само въже и кофа не са достатъчни. За разлика от стандартния фирма за почистване, фирмата предлага цял научен процес за пълно саниране на всички потенциални патогени и петна от кръв.

Въпреки всеобхватната тема, която може да включва още редица въпроси и съответно отговори, когато се налага почистване след смърт или почистване на силно замърсени домове, потърсете си специализирана фирма.

Все още имате въпроси относно кой почиства кръв на местопрестъплението? Ние сме на разположение, за да отговори на вашите въпроси деня или през нощта.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*