Почистване след смърт в клошарски апартамент

Почистване след смърт в апартамент – 088 601 6001

Колко струва почистване след смърт в клошарски апартамент? Отговорът, който зависи от някои детайли и степента на сериозност ще бъде в основата на тази тема. Всяка ситуация се различава толкова широко, че не може да се осигури точен брой и конкретика в този вид услуги. Въпреки това, фирма по почистване на силно замърсени домове и почистване след смърт може да предостави общ списък с цени на услуги, които да осигури, както и да прецени стойността на почистване.

Почистване след смърт със Сдружение Костови

Какви разходи спохождат процедурата по почистване след смърт?

Какви видове услуги и оферти могат да се получат от фирма по почистване на силно замърсени домове?

– Почистване на жилище до 60 кв/м – 120 – 200 лвВ цената влиза демонтаж на 10 мебела, събиране на 250 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище до 90 кв/м – 160 – 240 лвВ цената влиза демонтаж на 15 мебела, събиране на 300 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище до 110 кв/м – 200 – 280 лвВ цената влиза демонтаж на 20 мебела, събиране на 350 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище до 140 кв/м – 240 – 320 лвВ цената влиза демонтаж на 25 мебела, събиране на 400 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на силно замърсени или клошарски жилища (с много слузести отпадъци) от 20 до 55 лв. кубичен метър.

Почистване след смърт - Костов

Екипът от специалисти е квалифициран в почистването дори на най-сложните травми, включително:

Убийства и самоубийство;

Необслужвана смърт;

Почистване на разливи кръв и други телесни течности;

Промишлените аварии

Биоразградимо саниране и отстраняване

Заразни санитарни заболявания

Какво допринася за разходите по почистване?Почистване след смърт в клошарско жилищеВсяка травма, всяка различна сцена варира. По-големите почиствания се нуждаят от по-бързо време за изпълнение. Такова може да струва и по-скъпо, отколкото по-малките терени. Почистване след смърт и почистване на силно замърсени домове е услуга, която често е свързана със забравени хора, разложени трупове, червей, мазни мебели, психично болни хора, клошарски апартаменти и къщи, които са силно отрупани с отпадъци от кофите за боклук и т.н

Някои ценови фактори, които могат да допринесат за цената са:

Броят на засегнатите помещения;

Нивото на увреждане структурата на дома;

Колко дълго жертвата е била оставена без надзор;

Неочаквани усложнения (напр. презапасяване, машини, големи количества на лично имущество).

Почистване на клошарски апартамент

Какви са начините за плащане на фирма с услуги в почистване след смърт?

Размерът на разходите по почистване е в резултат на това, което получавате, а именно – добре почистени, дезинфекцирани и напълно пригодени за ново настаняване помещения;

Изхвърляне на всякакви мебели и части от интериора, които са били засегнати;

Достъпна услуга за всеки, дори за бездомни, стари хора, клошари или хора с психически заболявания. Не минавайте през това сами. Свържете се с нас по всяко време, на деня. Фирма по почистване след смърт ще помогне.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*