Почистване на апартамент и дезинфекция

Почистване на апартамент и дезинфекция – цени за София

Има три основни обстоятелства, при които може да се нуждаете от помощта на специализирана фирма за почистване на апартамент, която чисти и дезинфекцира помещения след смърт.

Цени за почистване на апартамент и дезинфекция.

– Почистване и дезинфекция на жилище до 60 кв/м – 120 – 200 лвВ цената влиза болнична дезинфекция, демонтаж на 10 мебела, събиране на 250 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване и дезинфекция на жилище до 90 кв/м – 160 – 240 лвВ цената влиза болнична дезинфекция, демонтаж на 15 мебела, събиране на 300 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване и дезинфекция на жилище до 110 кв/м – 200 – 280 лвВ цената влиза болнична дезинфекция, демонтаж на 20 мебела, събиране на 350 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване и дезинфекция на жилище до 140 кв/м – 240 – 320 лвВ цената влиза болнична дезинфекция, демонтаж на 25 мебела, събиране на 400 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване и болнична дезинфекция, на силно замърсени или клошарски жилища (с много слузести отпадъци) от 20 до 55 лв. кубичен метър.

Почистване на апартамент цени

Първият е, когато самата смърт е причина за проблем. Това може да бъде само един матрак или стол, който е бил разрушен от телесни течности и семейството скоро ще се освободи от него, отколкото да се опита да го почиства. За съжаление понякога обстоятелствата на смъртта са такива, че цялата стая или повече може да се нуждае от специално внимание. Те обикновено са смъртните случаи, които имат злополука и дълъг престой на труп.

Второто обстоятелство за почистване на апартамент и дезинфекция е, когато начинът на живот на лицето, което е починало прави мястото, където е живяло и умира, трудно за семейството да се справи с него. Това може да е, защото има елементи, свързани с интравенозна употреба на наркотици или може би презапасяване. Начинът на живот е довел до изчезване на някои вещи, а други дори правят достъпа труден или опасен.

Болнично обезпаразитяване при престой на труп.

Въпреки, че тялото ще бъде отстранено до погребение е често срещано явление дома, за да бъде в окаяно състояние. Първо и преди всичко семейството не трябва да се чувства неудобно в тази ситуация. Това не е необичайно и професионалистите ще се справят, независимо какво е положението вътре.

Ако семейството все още не е видяло мястото, където е настъпила смъртта. Били са предупредени от полицията или други органи да дадат показания за идентифициране. В такава ситуация може да се повика специализирана помощ, за да почисти и дезинфекцира дома. Една компания трябва да бъде в състояние да осигури на семейството предпазно облекло, ако такова е необходимо.

Има редица компании, които рекламират своите услуги като травма или съдебномедицински услуги по почистване. Често полиция или погребение е в състояние да консултиране със семейството за услуги, достъпни в район. Компанията трябва да бъде в състояние да извлича лични вещи, които семейството желае да съхранява и ако е необходимо, такива да бъдат почистени. Практически фирмата по почистване трябва да има и спецификации, които да отговарят и включват обучен персонал. Понякога дори екипът е ваксиниран. От фирмата по почистване на апартамент след смърт трябва да имат готовност за превозване на такъв тип отпадъци.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*