Фирма за извозване на стари мебели в София

Фирма за извозване на стари мебели с всякакви камиони в София и околностите

Извозване на стари мебели от всички квартали в София и региона. Изнасяне и извозване на боклуци от високи етажи пеша. Демонтаж и премахване на всякакви мебели от дърво, метал и пластмаса.

Цени за извозване на отпадъци и почистване на боклуци в София

Всички отпадъци се транспортират до регламентирани депа в покрайнините на София.

– Изхвърляне и унищожаване на голяма секция 80 лв. с изнасяне и извозване.

– Изхвърляне и унищожаване на холна гарнитура 70 лв. с изнасяне и извозване.

– Демонтаж и унищожаване на кухненски шкафове 80 лв. с изнасяне и извозване.

Извозване на мебели с бусове

Пакетни цени за демонтаж, почистване и извозване

– Почистване на жилище едностаен апартамент – 120 лвВ цената влиза демонтаж на 10 мебела, събиране на 250 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище двустаен апартамент – 160 лвВ цената влиза демонтаж на 15 мебела, събиране на 300 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище тристаен апартамент – 200 лвВ цената влиза демонтаж на 20 мебела, събиране на 350 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище многостаен апартамент – 240 лвВ цената влиза демонтаж на 25 мебела, събиране на 400 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на силно замърсени или клошарски жилища от 20 до 55 лв. кубичен метър (фекалии, урина, развалени храни).

– Почистване на боклук от гаражи, мазета и тавани от 20 до 45 лв. кубичен метър.

Цени за събиране на стари електроуреди и електроника

В цените са включени изнасяне на електроуреди и всякаква техника направо от дома. Когато имате 6-7 електроуреда предлагаме БЕЗПЛАТНО изнасяне и извозване за София. Събираме електроуреди всеки ден от 9:00 до 21:00 часа. в удобно за Вас време.

Цени за изнасяне на по-малко от 6 електроуреда

10 лв. за изнасяне на 5 електроуреда

20 лв. за изнасяне на 4 електроуреда

30 лв. за изнасяне на 3 електроуреда

40 лв. за изнасяне на 2 електроуреда

40 лв. за изнасяне на 1 електроуред

Цените включват всичко необходимо по демонтаж, изнасяне и извозване в София

За въпроси не се колебайте да се свържете с Костови.Бг на тел: 088 601 6001

Цените в сайта са ориентировъчни и не са актуални!

Необходимостта от разделяне със старите мебели възниква доста често. Работата е там, че ако преди предметите от интериора сме ги съхранявали с години и десетилетия, защото са били дефицитни, то сега омръзналият ни диван и шкафове може да се подменят поне веднъж на няколко години, без да губим за това огромна сума пари.

Извозване на мебели за вгражданеКак да постъпите, ако в дома ви се е натрупало голямо количество ненужни мебели, от които може и е нужно да се избавите?

Най-простият вариант е да се обърнете към компания, която се занимава с извозването на стари мебели. Защо именно специална фирма, а не самостоятелна утилизация? Затова има няколко обоснования. Доста е трудно да се изнесат големите предмети от интериора собственоръчно и да ги разглобите. Освен това тяхното извозване не трябва да пречи на външната прилежаща територия. Извън града, на края не е практично да се изхвърлят, а да осъществите извозването на легло, диван или хладилник може да стане само на специален полигон, предназначен за отпадъци.Извозване на мебели в София и региона

Преди да се изхвърлят мебелите, трябва да се разглобят, натоварят в камиона, да се извозят до сметището и там да се разтоварят. Малко сложно, не е ли, така? А, компанията по извозване и утилизация ще свърши всичко това бързо и качествено. На вас няма да ви се наложи отделно да заплащате услуга за хамали, превоз и демонтаж на мебелите — вие ще заплатите само една услуга — извозване на мебели.

Извозване на стари мебелиХубавото е, че след свършване на работата по извозване на стари мебели на вас няма да ви се наложи да чистите дома от прах. Прахта може да възникне в процеса на разглобяване и извозване на дивана или шкафа: тази работа ще свършат специалистите от утилизационната компания. За тях изобщо няма значение, от какво трябва да се избавите — хамалите могат да извършат извозване и на хладилник, сейф, кресла и изобщо всичко, което се налага да бъде изхвърлено. Стойността за утилизация е умерена и за всички извършени дейности вие ще получите отчет. Освен това, компаниите по извозване на мебели и тяхната утилизация ще ви гарантират качество, акуратност и бързина.

Демонтаж и изнасщне на стари мебели

Такава услуга могат да ползват и тези, на които им предстои ремонт в дома, налагайки им се не само да подменят покритието на стените и пода, но и мебелите, защото искат да имат нова обстановка.

Взимане и изнасяне на мебели от етаж

1 Comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*