Извозване на отпадъци цени от 70 лв. за София

Извозване на отпадъци и боклуци с цени в София.

Качествено извозване на отпадъци от домовете на гражданите в София. Сред всичко, което може да се изхвърли от дома ви са камари бетон, стари мебели, старо желязо, покъщнина. Отломки от тухла, вар, тръби, гипсокартон, всякакви вехтории и много други.

Цени за извозване на отпадъци и почистване в София

Всички отпадъци се транспортират до депата в покрайнините на София.

– Цялостно почистване на едностаен апартамент от 120 лв. с товарене и извозване.

– Изнасяне, изхвърляне и демонтаж на стара секция 80 лв. с извозване до депо.

– Изхвърляне и унищожаване на холна гарнитура от 60 лв. с изнасяне и извозване.

– Демонтаж и унищожаване на кухненски шкафове от 70 лв. с изнасяне и извозване.

– Демонтаж и унищожаване на стара спалня с матрак от 60 лв. с изнасяне и извозване.

– Почистване на апартаменти, къщи и дворове от 10 до 55 лв. кубичен метър (фекалии, урина, развалени храни).

– Почистване на боклук от гаражи, мазета и тавани от 10 до 45 лв. кубичен метър.

В цените са включени демонтаж, изнасяне, товарене и извозване в София. Те варират спрямо отдалечеността от депата в покрайнините на града.

цени за извозване на отпадъци от София

За въпроси не се колебайте да се свържете с Костови.Бг на тел: 088 601 6001

Цените в сайта са ориентировъчни и НЕ са актуални!

Търсите ли лесни решения за извозване на отпадъци и почистване на боклуци от жилища, искате ли да направите ремонта по-експресно, леко и безпроблемно?! За всичко има решение, а вземайки под внимание факта, че живеем в много динамични условия има услуги в помощ на гражданите в София. Всички строителни работи от козметични дейности, до основен ремонт, отделят множество боклук който трябва да се събере, натовари и извози. Сред всичко, което може да се изхвърли от дома ви са камари бетон, стари мебели, старо желязо, отломки от тухла, вар, тръби, гипсокартон и много други. Има лесен и удобен начин за изнасяне, изхвърляне и извозване на отпадъци. Така всеки предприел мерки по извършване на ремонт, може да заяви и хамалска и транспортна услуга.

Извозване на отпадъци цени за София

Хамалски дейности при извозване на отпадъци

С намеса на фирма, която да е специализирана в изнасяне и извозване на строителни и битови отпадъци може да уговорите всякакви хамалски работи. Те се занимават с пренасяне и на мебели, дограма, битови електроуреди, врати, дрехи и т.н. Преди, по време и след ремонта се налага пренасяне на множество тежки материали. Това също е част от работите, които могат да се поръчат. Цялата дейност на фирма, която изхвърля строителни отпадъци е в пакети или поотделно. За целта и за по-специфични нужди, подробностите могат да бъдат уточнени и по телефона.

Извозване на боклуци в София окрък

Качване на строителни материали, транспортиране на средства, доставка на контейнери в различни размери и за по-големи производствени цели, уреждане на всякаква техника за превоз и извозване, товарене и изхвърляне. Всеки нуждаещ се по подобен род услуги, може да се обади и да научи повече за дейността. Всичко, с което фирма, занимаваща се с изхвърляне на строителни отпадъци ще е само във ваша полза. Предварителен и безплатен преглед са една част от нещата, които ще ви очароват и докажат, че цялата работа се върши качествено и професионално.

Товарене на боклуци и извозване

В апартаменти, къщи, офиси, производствени сгради и други места, където текат ремонтни дейности е крайно належащо събирането им не само за самите собственици, но и за съседи. Тази дейност е тежка и свързана с трудоемък момент, а за нея може да се позвъните на фирма за хамалски услуги. Те спазват всички нормативни и законни норми за извозване на строителен отпадък от терените. С тях работата е винаги качествено и прецизно свършена, а поставената задача направена бързо и лесно, без никакъв ангажимент от страна на извършващият ремонта.

Извозва битови отпадъци от жилища

Извозване на отпадъци при ремонтни дейности

Това, което се изисква от правещия ремонт е да потърси фирма по извозване на строителен отпадък и да заяви нуждата си. По телефона могат да бъдат уговорени всички подробности около местонахождение, вид на строителни отломки, обем и място, ден и час за събирането им. Със заявка на хамалски услуги се наемат и камиони, такелажно оборудване за извозване на строителен отпадък. В много градове и други населени места се вземат строги правила, които в случаи на неспазване биват наказвани с глоби. Нарушителите, които не спазват законните изисквания свързани със замърсяване на районите, не само са санкционирани, но и принудени в последствие да извършат занемарената дейност.

Почистване на жилища от боклуци и мебели

Хамалски фирми по извозване на отпадъци от строителна дейност позволяват този проблем да бъде избегнат и така се игнорира проблема по отношение на властите. Често дори малкият строителен ремонт може да се окаже изпълнен с множество боклуци, за които се грижат фирми за извозване на отпадъци от строителство. Всяка една от тях се наема да събере, почисти и извози определен габарит такива и много пъти за малки заявки може да се стигне и до отказ. С хамалски услуги от големите градове тези моменти могат да бъдат избегнати. Всичко се свежда до преговора по телефона и уточняване на детайлите.

Изнасяне и извозване в София

2 Comments

  1. Много коректни, точни и работещи хора. Ако ми се наложи, пак бих ги викнала. Препоръчвам ви ги.

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*