Почистване на дворове – цени за София

костови бг обаждане

Фирма за почистване на дворове – цени за извозване на отпадъци в София

Почистване на двор - цена за СофияГрижата за градината, както и почистване на дворове от строителни отпадъци, клони и стари дънери, останали от студената зима, изсъхнали бурени и храсти от есенния сезон си искат нужното време и внимание. Съществуват фирми, които предлагат именно такъв тип грижа за градина и дворове, сега може да се обърнете за подробности към тях.

Цени за почистване на дворове в София и региона

Събаряне на временни постройки от 25 до 30 лв. за кубичен метър.

Почистване на храсти, дървета и клони от 1.50 до 3.00 лв. за квадратен метър.

Извозване на строителни и битови отпадъци от 15 до 25 лв. за кубичен метър.

Изнасяне на битови отпадъци от 15 до 35 лв. за кубичен метър.

Изнасяне на строителни отпадъци от 80 до 120 лв. за кубичен метър.

Изнасяне на клони и дърва от 25 до 35 лв. за кубичен метър.

Почистване на пръснати дребни отпадъци от 0.60 до 2.00 лв. за квадратен метър.

Почистване на постройки с дезинфекция от 1.00 до 5.00 лв. за квадратен метър. 

Почистване и извозване на животинска тор от 35.00 до 80.00 лв. за кубичен метър.

За някой градинарството или хубавото почистване на двора си е хоби, за други работа, а за трети ангажимент, от който не могат да избягат, колкото и да им се иска. Ако и вие се отнасяте в първите две групи добре, но ако почистване на дворно място не е стихията ви, то тук е мястото да се спрете и да научите някои полезни неща.

Почистване на дворно мястоВсеки сезон носи своята специфика и всеки един налага определен тип грижи за градина и дворове. Така например през ноември, трябва да се заемете с почистване и подготвяне на градина и двор за зимния сезон. След, като цветята са изсъхнали е време да ги зазимите. Това става, чрез старателно подрязване и изсъхналите на всякакви клони и прецъфтели цветове. Много от растенията в дворове и градини имат нужда от почистване преди застудяването, а по този начин изкарват зимата без болести. Увехналите листа в двора трябва също да бъдат отстранени и почистени леглата на повечето цветя, храсти и дръвчета. Наред с тези грижи дърветата и храстите се нуждаят и от почистване на капсули от червеи.

Почистване на двор от боклуци в СофияНякой от растенията в двор и/или градина обичат да бъдат застлани със слама, за да не замръзнат в зимата. Това може да стане отново след прецизно почистване на дворно място. Плодовите дръвчета изискват обиране на всички плодове, преди да се покрият със сняг. Почистване на градински инструменти от ръжда и пръст също трябва да бъдат направени на време. Нека не забравяме, че в дворовете, често съхраняваме всякакви непотребни вещи, предмети и дори боклуци. За почистване на дворно място от всички тях, включително строителни отломки, стари вещи, дънери, нарязани дървета и клонки може да се обърнете към фирма. С помощта на такава всичко става в рамките на няколко часа, бързо и лесно. Към услугите са включени изнасяне и извозване на всичко почистено от градина и дворно място.

Почистване на дворове – цени за София
4.9 (98.7%) 46 votes

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*