Фирма за извозване на стари мебели в София

Фирма за извозване на стари мебели с всякакви камиони в София и околноститеИзвозване на мебели с бусове

Извозване на стари мебели от всички квартали в София и региона. Извозване на строителни и битови отпадъци с камиони и микробуси. Изнасяне и извозване на боклуци от високи етажи пеша. Демонтаж и премахване на всякакви мебели от дърво, метал и пластмаса.

Цени за извозване на отпадъци и почистване на боклуци в София

Всички отпадъци се транспортират до депата в кв. Враждебна и село Долни Богров.

– Изхвърляне и унищожаване на голяма секция 80 лв. с изнасяне и извозване.

– Изхвърляне и унищожаване на холна гарнитура 70 лв. с изнасяне и извозване.

– Демонтаж и унищожаване на кухненски шкафове 80 лв. с изнасяне и извозване.

Пакетни цени за демонтаж, почистване и извозване

– Почистване на жилище до 60 кв/м – 120 лвВ цената влиза демонтаж на 10 мебела, събиране на 250 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище до 90 кв/м – 160 лвВ цената влиза демонтаж на 15 мебела, събиране на 300 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище до 110 кв/м – 200 лвВ цената влиза демонтаж на 20 мебела, събиране на 350 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на жилище до 140 кв/м – 240 лвВ цената влиза демонтаж на 25 мебела, събиране на 400 чувала с боклуци, изнасяне, товарене и извозване до депо.

– Почистване на силно замърсени или клошарски жилища от 20 до 30 лв. кубичен метър.

– Почистване на боклук от гаражи, мазета и тавани от 20 до 30 лв. кубичен метър.

Цени за събиране на стари електроуреди и електроника

В цените са включени изнасяне на електроуреди и всякаква техника направо от дома. Когато имате 6-7 електроуреда предлагаме БЕЗПЛАТНО изнасяне и извозване за София. Събираме електроуреди всеки ден от 9:00 до 21:00 часа. в удобно за Вас време.

Цени за изнасяне на по-малко от 6 електроуреда

10 лв. за изнасяне на 5 електроуреда

20 лв. за изнасяне на 4 електроуреда

30 лв. за изнасяне на 3 електроуреда

40 лв. за изнасяне на 2 електроуреда

40 лв. за изнасяне на 1 електроуред

Цените включват всичко необходимо по демонтаж, изнасяне и извозване в София

За въпроси не се колебайте да се свържете с Костови.Бг на тел: 088 601 6001

Необходимостта от разделяне със старите мебели възниква доста често. Работата е там, че ако преди предметите от интериора сме ги съхранявали с години и десетилетия, защото са били дефицитни, то сега омръзналият ни диван и шкафове може да се подменят поне веднъж на няколко години, без да губим за това огромна сума пари.

Извозване на мебели за вгражданеКак да постъпите, ако в дома ви се е натрупало голямо количество ненужни мебели, от които може и е нужно да се избавите? Най-простият вариант е да се обърнете към компания, която се занимава с извозването на стари мебели. Защо именно специална фирма, а не самостоятелна утилизация? Затова има няколко обоснования. Доста е трудно да се изнесат големите предмети от интериора собственоръчно и да ги разглобите. Освен това тяхното извозване не трябва да пречи на външната прилежаща територия. Извън града, на края не е практично да се изхвърлят, а да осъществите извозването на легло, диван или хладилник може да стане само на специален полигон, предназначен за отпадъци.Извозване на мебели в София и региона

Преди да се изхвърлят мебелите, трябва да се разглобят, натоварят в камиона, да се извозят до сметището и там да се разтоварят. Малко сложно, не е ли, така? А, компанията по извозване и утилизация ще свърши всичко това бързо и качествено. На вас няма да ви се наложи отделно да заплащате услуга за хамали, превоз и демонтаж на мебелите — вие ще заплатите само една услуга — извозване на мебели.

Извозване на стари мебелиХубавото е, че след свършване на работата на вас няма да ви се наложи да чистите дома от прах, който може да възникне в процеса на разглобяване и извозване на дивана или шкафа: тази работа ще свършат специалистите от утилизационната компания. За тях изобщо няма значение, от какво трябва да се избавите — хамалите могат да извършат извозване и на хладилник, сейф, кресла и изобщо всичко, което се налага да бъде изхвърлено. Стойността за утилизация е умерена и за всички извършени дейности вие ще получите отчет. Освен това, компаниите по извозване на мебели и тяхната утилизация ще ви гарантират качество, акуратност и бързина.

Такава услуга могат да ползват и тези, на които им предстои ремонт в дома, налагайки им се не само да подменят покритието на стените и пода, но и мебелите, защото искат да имат нова обстановка.

 

Фирма за извозване на стари мебели в София
5 (99.1%) 444 votes

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*