Извозване на отпадъци цени от 70 лв. за София

Извозване на отпадъци и боклуци с цени в София.

Сред всичко, което може да се изхвърли от дома ви са камари бетон, стари мебели, старо желязо, покъщнина, отломки от тухла, вар, тръби, гипсокартон, всякакви вехтории и много други.

Актуални цени за извозване на отпадъци и почистване в София

Всички отпадъци се транспортират до депата в кв. Враждебна и село Долни Богров.

– Цялостно почистване на жилища до 80 кв.м от 70 до 180 лв. с товарене и извозване.

– Изнасяне, изхвърляне и демонтаж на стара секция 50 – 70 лв. с извозване до депо.

– Изхвърляне и унищожаване на холна гарнитура 50 – 70 лв. с изнасяне и извозване.

– Демонтаж и унищожаване на кухненски шкафове 60 – 80 лв. с изнасяне и извозване.

– Почистване на апартаменти, къщи и дворове от 15 до 25 лв. кубичен метър.

– Почистване на боклук от гаражи, мазета и тавани от 15 до 25 лв. кубичен метър.

В цените са включени всички средства за изнасяне, товарене и извозване в София.

Товарене и извозване на строителни отпадъци

– Товарене на 25-30 чувала до 25 кг/бр. с извозване до депо 100 лв.

– Товарене на 40-50 чувала до 25 кг/бр. с извозване до депо 120 лв.

– Товарене на 50-60 чувала до 25 кг/бр. с извозване до депо 140 лв.

– Товарене на 60-70 чувала до 25 кг/бр. с извозване до депо 180 лв.

Извозване на строителни отпадъци

– Извозване на 60 чувала до 25 кг/бр. само курса на камиона 70 лв.

– Извозване на 80 чувала до 25 кг/бр. само курса на камиона 90 лв.

– Извозване на 100 чувала до 25 кг/бр. само курса на камиона 120 лв.

За въпроси не се колебайте да се свържете с Костови.Бг на тел: 088 601 6001

Извозване на отпадъци цени за СофияТърсите ли лесни решения за извозване на отпадъци и почистване на боклуци от жилища, искате ли да направите ремонта по-експресно, леко и безпроблемно?! За всичко има решение, а вземайки под внимание факта, че живеем в много динамични условия има услуги в помощ на гражданите в София. Всички строителни работи от козметични дейности, до основен ремонт, отделят множество боклук който трябва да се събере, натовари и извози. Сред всичко, което може да се изхвърли от дома ви са камари бетон, стари мебели, старо желязо, отломки от тухла, вар, тръби, гипсокартон и много други. Има лесен и удобен начин за изнасяне, изхвърляне и извозване на отпадъци. Така всеки предприел мерки по извършване на ремонт, може да заяви и хамалска и транспортна услуга.

Извозване на боклуци в София окръкС намеса на фирма, която да е специализирана в изнасяне и извозване на строителни и битови отпадъци може да уговорите всякакви хамалски работи. Те се занимават с пренасяне и на мебели, дограма, битови електроуреди, врати, дрехи и т.н. Преди, по време и след ремонта се налага пренасяне на множество тежки материали. Това също е част от работите, които могат да се поръчат. Цялата дейност на фирма, която изхвърля строителни отпадъци е в пакети или поотделно. За целта и за по-специфични нужди, подробностите могат да бъдат уточнени и по телефона.

Товарене на боклуци и извозванеКачване на строителни материали, транспортиране на средства, доставка на контейнери в различни размери и за по-големи производствени цели, уреждане на всякаква техника за превоз и извозване, товарене и изхвърляне. Всеки нуждаещ се по подобен род услуги, може да се обади и да научи повече за дейността. Всичко, с което фирма, занимаваща се с изхвърляне на строителни отпадъци ще е само във ваша полза. Предварителен и безплатен преглед са една част от нещата, които ще ви очароват и докажат, че цялата работа се върши качествено и професионално.

Извозва битови отпадъци от жилищаВ апартаменти, къщи, офиси, производствени сгради и други места, където текат ремонтни дейности е крайно належащо събирането им не само за самите собственици, но и за съседи. Тази дейност е тежка и свързана с трудоемък момент, а за нея може да се позвъните на фирма за хамалски услуги. Те спазват всички нормативни и законни норми за извозване на строителен отпадък от терените. С тях работата е винаги качествено и прецизно свършена, а поставената задача направена бързо и лесно, без никакъв ангажимент от страна на извършващият ремонта.

Почистване на жилища от боклуци и мебелиТова, което се изисква от правещия ремонт е да потърси фирма по извозване на строителен отпадък и да заяви нуждата си. По телефона могат да бъдат уговорени всички подробности около местонахождение, вид на строителни отломки, обем и място, ден и час за събирането им. Със заявка на хамалски услуги се наемат и камиони, такелажно оборудване за извозване на строителен отпадък. В много градове и други населени места се вземат строги правила, които в случаи на неспазване биват наказвани с глоби. Нарушителите, които не спазват законните изисквания свързани със замърсяване на районите, не само са санкционирани, но и принудени в последствие да извършат занемарената дейност.

Изнасяне и извозване в СофияХамалски фирми по извозване на отпадъци от строителна дейност позволяват този проблем да бъде избегнат и така се игнорира проблема по отношение на властите. Често дори малкият строителен ремонт може да се окаже изпълнен с множество боклуци, за които се грижат фирми за извозване на отпадъци от строителство. Всяка една от тях се наема да събере, почисти и извози определен габарит такива и много пъти за малки заявки може да се стигне и до отказ. С хамалски услуги от големите градове тези моменти могат да бъдат избегнати. Всичко се свежда до преговора по телефона и уточняване на детайлите.

 

Извозване на отпадъци цени от 70 лв. за София
5 (99.17%) 96 votes

Прочетете и:

Почистване на фекалии след наводнение в мазета Почистване на фекалии след наводнение в мазета
Почистване на апартамент и дезинфекция Почистване на апартамент и дезинфекция
Почистване след смърт в клошарски апартамент Почистване след смърт в клошарски апартамент
Извозване на стари мебели столична община или бригада Извозване на стари мебели столична община или бригада

One Response to "Извозване на отпадъци цени от 70 лв. за София"

  1. Аксения каза:

    Много коректни, точни и работещи хора. Ако ми се наложи, пак бих ги викнала. Препоръчвам ви ги.

Добавете коментар

Изпратете коментар

© 2017 Kostovi.Bg